Oosterse Lampen


Oosterse|Lampen|Filigrain|Mozaïek|Oriëntaalse|Verlichting
Oosterse lampen zilver filigrain druppel model

De Oosterse mozaïek & filigrain lampen van Kalini staan bekend om de sfeervolle kleuren en Oosterse uitstraling. De collectie Oosterse lampen is geselecteerd op sfeer, mystiek, romantiek en het 1001 nacht gevoel.

Met onze Oosterse lampen in verschillende kleuren, designs en schaduw effecten is het eenvoudig om jouw interieur om te toveren tot een sfeervolle romantische ruimte.


Oosterse Mozaïek Lampen

De collectie Oosterse lampen van Kalini bestaat uit Oosterse mozaïek (mozaiek) lampen en filigrain lampen in goud en zilver kleur. De mozaïek lampen worden hand gemaakt met gebruik van verschillende stukjes glas in verschillende kleurtinten waardoor een prachtig effect ontstaat. De mozaiek lampen zijn in verschillende designs en patronen verkrijgbaar waarbij Arabische, Marrokaanse,Turkse Oosterse invloeden herkenbaar zijn.

Oosterse filigrain Lampen

De Oosterse metalen filigrain lampen zijn gemaakt van verzilverd geelkoper (messing). Filigrain is van oorsprong een Egyptische techniek om met fijn draadwerk een gaatjes patroon te vlechten. De filigrain lampen uit de collectie van Kalini zijn en gemaakt van hoge kwaliteit verzilverd koper (messing). Uiteindelijk bepaalt de lichtsterkte van de lamp de sfeervolle schaduweffecten op de wand of plafond. Een filigrain lamp i.c.m. een dimmer en lamp geeft volop mogelijkheden om jouw persoonlijke Oosterse, Arabische sfeer te maken!      Oosterse Hanglampen, Wandlampen, Tafellampen en Plafondlampen

De collectie Oosterse lampen van Kalini bestaat uit kleurrijke hanglampen, wandlampen, tafellampen en plafondlampen (plafonnieres). Wil jij ook in een handomdraai je huis omtoveren tot een sfeervolle woonruimte met een warm Oosters gevoel? Bij Kalini zal je zeker slagen. Onze producten zijn grotendeels zelf ontworpen door zorgvuldig geselecteerde leveranciers met zeer gerespecteerde arbeidsomstandigheden.

 

Tips voor een bijzonder Oosters interieur!