Interieur styling met Oosterse meubelen

Interieur styling met Oosterse meubelen!


Oosterse meubelen met lotus houtsnijwerk
Lotus houtsnijwerk
Oosterse poef met oosters meubel en Ottoman hocker
Ottoman hocker
Oosters tv meubel met houtsnijwerk white wash
LCD meubel


Nieuw in de collectie! Bijzonder fraaie houtsnijwerk meubelen bij Kalini. Stijlvolle meubelen en home accessoires om het interieur om te toveren tot een sfeervolle lounge. De meubelen zijn met de hand vervaardigd en hierdoor uniek met een eigen karakter. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om jouw interieur een nieuw luxe en stijlvol thema te geven.

 

Ben je op zoek naar een “one of a kind” meubelstuk of een Ottoman Hocker?

Je zult bij Kalini zeker slagen. De Ottoman Hocker heeft verschillende toepassingen. Je kunt hem als geheel gebruiken om heerlijk op te zitten maar zonder het zitkussen is de Ottoman als salontafel te gebruiken en zelfs als decoratieve lectuurbak. 

 

Kies de kleur waar jouw interieur behoefte aan heeft en maak het interieur compleet met een sfeervolle lamp of kleurrijke kussens. Styling van je huis is nog nooit zo makkelijk geweest met de collectie van Kalini! 


De nieuwe meubelen zijn gemaakt van mango hout en afgewerkt in een mooie zachte kleurstelling. Het aanbrengen van het houtsnijwerk is een specialiteit en wordt heel subtiel met een houten hamer en beitel uitgevoerd. De zachte kleurstellingen van de meubelstukken wordt verkregen door verschillende verflagen aan te brengen. Tussen de kleurlagen wordt de verf licht afgeschuurd om een speciaal effect te krijgen.

Interieur styling met Oosterse meubelen www.kalini.nl


Wil je graag op de hoogte blijven van kortingen en new arrivals ? Volg Kalini op Facebook of Instagram!